JALKAPALLON OHJELMISTO JA HARJOITUKSET

nykyaikaiselle valmentajalle

football exercises software

JALKAPALLOHARJOITUKSET SUUNNITELMA

Verkkosivustomme päämäärä on sallia valmentajien jakaa jalkapallo harjoituksia toistensa kanssa ympäri maailmaa. Jäsenenä saat käyttöoikeuden kansainvälisten valmentajien jalkapalloharjoituksiin, jolloin vältyt jalkapalloharjoituksen tuomalta rasitukselta ja saat paljon erilaisia harjoitusohjelmia. Harjoitukset on jaettu 7 jalkapallo kategoriaan: yleinen – maalinteko – syöttäminen – fysiikka – lämmittely – maalivahti ja u6 u7 u8 u9. Tällä hetkellä tietokannassamme on yli 2000 harjoitusta.

LISÄÄ TIETOA JALAPALLOHARJOITTEISTA

Voit jakaa ammattitaitosi muiden valmentajien kanssa verkon välityksellä. Sinun tarvitsee vain ladata helppokäyttöinen jalkapallo ohjelmisto. Se koostuu piirros- ja animaatiomoduulista.

SOHJELMISTO KOULUTUSISI PIIRTÄMISEEN


PIIRUSTUSOHJELMA
Kaiken kaikkiaan piirto-ohjelma on hyödyllinen työkalu sekä ammattimaisille valmentajille että satunnaisille käyttäjille, jotka voivat luoda ja mukauttaa harjoitusasetuksiaan tai jalkapallokenttämallejaan helposti ja tehokkaasti.
ANIMATION MODULI
Animaatio moduuli vie harjoitusmateriaalisi seuraavalle tasolle: luonnoksista animoituihin videoleikkeisiin, jotka kertovat pelaajille tehtävänsä.

drawing program footbal
drawing software footbal


Kuinka liittyä jalkapallo yhteisöön

Jäsenenä saat oikeuden käyttää ohjelmistoa (piirros- ja animaatiomoduulista) ja saat käyttöösi valtavan määrän harjoitusmateriaalia. Napsauta vain “Tili, ja täytä rekisteröintilomake. Jäsenyytesi tulee voimaan heti, kun olemme vastaanottaneet jäsenmaksusi. 
Back To Top